Jul – Ud af huset

Mad ud af huset - julen 2018

Ring på tlf. 59460131 for at bestille.

Juleaftenmenu - 295 kr. pr. person

Hovedret: Gammeldags andesteg m/svesker, halvt æble m/gele, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysauce.
Dessert: Ris á la mande m/kirsebærsauce.
Bestil inden 21/12. Afhentes mellem kl. 13 og 14 d. 24/12.

Juleplatte - 175 kr. pr. person


Marineret sild m/karrysild, fiskefilet m/remoulade og citron, sylte m/rødbeder og sennep, lun leverpostej m/bacon og champignon, glaseret skinke m/stuvet spinat, andesteg m/svesker og rødkål, brieost m/druer. Eks. brød og smør. Kan tilkøbes for 15 kr. pr. person.

Julebuffét - fra 200 kr. pr. person


Min. 10 couverter. Julebuffét ud af huset (tillæg på 15 kr. pr. person for brød og smør).

Vi serverer også julebuffét på Færgekroen ved bestilling. Min. 10 couverter.

Julebuffét 1 – kr. 200 pr. person

Marineret sild, hjemmelavet karrysild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, hjemmelavet leverpostegj m/champignon og bacon, mørbradbøf med bløde løg, glaseret juleskinke m/stuvet spinat, brieost og frugtsalat m/flødeskum.

Julebuffét 2 – kr. 250 pr. person 

3 slags sild, lun fiskefilet m/remoulade, gravad laks m/rævesauce, glaseret skinke m/stuvet spinat, andested m/rødkål, frikadeller m/surt, æbleflæsk, sylte m/rødbeder og sennep, leverpostej m/bacon og champignon, oste, ris á la mande m/kirsebærsauce.

Julebuffét 3 - kr. 280 pr. person

Marieneret sild, hjemmelavet karrysild, hjemmelavet stegte sild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, røget laks m/røræg og asparges, æbleflæsk, andesteg m/rødkål og svesker, hjemmelavet leverpostej m/bacon og champignon, sylte m/rødbeder og sennep, flæskesteg m/rødkål, medister m/rødkål, osteanretning m/3 slags oste og ris á la mande m/kirsebærsuace.