Jul – Ud af huset

Mad ud af huset - julen 2018

Ring på tlf. 59460131 for at bestille.

Juleaftenmenu - 295 kr. pr. person

Hovedret: Gammeldags andesteg m/svesker, halvt æble m/gele, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysauce.
Dessert: Ris á la mande m/kirsebærsauce.
Bestil inden 21/12. Afhentes mellem kl. 13 og 14 d. 24/12.

Juleplatte - 175 kr. pr. person


Marineret sild m/karrysild, fiskefilet m/remoulade og citron, sylte m/rødbeder og sennep, lun leverpostej m/bacon og champignon, glaseret skinke m/stuvet spinat, andesteg m/svesker og rødkål, brieost m/druer. Eks. brød og smør. Kan tilkøbes for 15 kr. pr. person.

Julebuffét - fra 200 kr. pr. person


Min. 10 couverter. Julebuffét ud af huset (tillæg på 15 kr. pr. person for brød og smør).

Julebuffét 1 – kr. 200 pr. person

Marineret sild, hjemmelavet karrysild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, hjemmelavet leverpostegj m/champignon og bacon, mørbradbøf med bløde løg, glaseret juleskinke m/stuvet spinat, brieost og frugtsalat m/flødeskum.

Julebuffét 2 – kr. 250 pr. person 

3 slags sild, lun fiskefilet m/remoulade, gravad laks m/rævesauce, glaseret skinke m/stuvet spinat, andested m/rødkål, frikadeller m/surt, æbleflæsk, sylte m/rødbeder og sennep, leverpostej m/bacon og champignon, oste, ris á la mande m/kirsebærsauce.

Julebuffét 3 - kr. 280 pr. person

Marieneret sild, hjemmelavet karrysild, hjemmelavet stegte sild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, røget laks m/røræg og asparges, æbleflæsk, andesteg m/rødkål og svesker, hjemmelavet leverpostej m/bacon og champignon, sylte m/rødbeder og sennep, flæskesteg m/rødkål, medister m/rødkål, osteanretning m/3 slags oste og ris á la mande m/kirsebærsuace.