Julen 2018

Arrangementer i løbet af julen 2018

Hørby Færgekros hyggelige og lyse lokaler er velegnede til arrangementer af enhver art. I julen holder vi nogle arrangementer, hvor familien kan samles på Færgekroen. Ring på tlf. 59460131 for at reservere bord.

Adventsjulefrokost - 195 kr. pr. person

Alle søndage i december har vi adventsjulefrokost fra kl. 12-15. Vi sørger for et lækket julebord og hyggelige omgivelser, så I kan adventshygge med hele familien. Børn under 12 år halv pris.

2. juledag - 225 kr. pr. person

2. juledag har vi traditionen tro julefrokost fra kl. 12-15. Vi har det helt store jule tag-selv-bord klar, så I kan hygge med hele familien og de andre gæster.  Børn under 12 år halv pris.

Det store julebord - fra 310 kr. pr. person


Vi afholder julefest d. 30/11, 1/12, 8/12 og 15/12 fra kl. 18-01.
Vi sørger for en stor lækker julebuffét og DJ. Der vil blive god mad, musik og dans hele aftenen.

Buffét uden drikkevarer 310,- pr. person. 
Buffét m. øl/vand/vin ad libitum under spisningen 595,- pr. person.
Buffét m. fri bar* 895,- pr. person.
Buffét m. fri bar, overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffét 1195,- pr. person.

*Øl, vand, vin, likør, kaffe, snaps og drinks hele aftenen.

Julebuffét - fra 200 kr. pr. person


Hold julefrokost på Færgekroen. Min. 10 couverter.

Fås også ud af huset (tillæg på 15 kr. pr. person for brød og smør).

Julebuffét 1 – kr. 200 pr. person

Marineret sild, hjemmelavet karrysild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, hjemmelavet leverpostegj m/champignon og bacon, mørbradbøf med bløde løg, glaseret juleskinke m/stuvet spinat, brieost og frugtsalat m/flødeskum.

Julebuffét 2 – kr. 250 pr. person 

3 slags sild, lun fiskefilet m/remoulade, gravad laks m/rævesauce, glaseret skinke m/stuvet spinat, andested m/rødkål, frikadeller m/surt, æbleflæsk, sylte m/rødbeder og sennep, leverpostej m/bacon og champignon, oste, ris á la mande m/kirsebærsauce.

Julebuffét 3 kr. 280 pr. person

Marieneret sild, hjemmelavet karrysild, hjemmelavet stegte sild, varme fiskefilet m/remoulade og citron, røget laks m/røræg og asparges, æbleflæsk, andesteg m/rødkål og svesker, hjemmelavet leverpostej m/bacon og champignon, sylte m/rødbeder og sennep, flæskesteg m/rødkål, medister m/rødkål, osteanretning m/3 slags oste og ris á la mande m/kirsebærsuace.