Sct. Hans aften menu den 23. juni 2018.

Aften menu

Forret:   Røget bækforel på salatbund m/ rejer og asparges, krydderurte dressing og hjemmebagt brød.

Hovedret :  Braiseret kalvespidsbryst m/ sommergrønt, nye kartofler og kalveskysauce.

Dessert:    Hjemmelavet vanilleparfaitis m/ friske jordbær.

Pris kr. 330,00 pr. couvert

Serveres fra kl. 18.00.

Min. 2 couverter.

Ingen a la carte denne aften.

 

Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Spegeskinke

Med melon, citronpeber og basilikumdressing.

Kr. 95,-

Færgekroens laksetårn

Ferskrøget laks med rå løg, kapers, høvlet peberrod og æggeblomme.

Kr. 105,-

Indbagte rejer

Med hvidløgscreme.

Kr. 95,-

Avocado & kylling

½ avocado med kyllingestrimler, serveret på salatbund med sprød bacon og karrydressing.

Kr. 95,-

Hovedretter

Færgekroens fyldte rødspætte

Med rejer, asparges, hvide kartofler og hummersauce.

Kr. 220,-

Tacosalat

Med okse- og kyllingestrimler, salsa, guacamole, creme fraiche og tortillachips.

Kr. 180,-

Wienerschnitzel

Med ærter, pommes sauté og skysauce.

Kr. 205,-

Hvidløgs steak

Med dagens garniture, pommes frites og hvidløgssmør.

Kr. 215,-

Tournedos

Med dagens garniture, grill tomat, svampe, pommes rösti og bearnaisesauce.

Kr. 250,-

Pastaret

Med kyllingestrimler vendt i fløde, grønsager og ost.

Kr. 125,-

Dagens ret

Serveres tirsdag, onsdag og torsdag. Spørg tjeneren.

Kr. 98,-

Vegetarret

Dagens vegetarret

Spørg tjeneren.

Kr. 175,-

Ekstra

En kande bearnaisesauce

Kr. 45,-

En skål salat med dressing a part

Kr. 55,-

Desserter

Færgekroens desserttallerken

Med is, kage og frugt

Kr. 120,-

Pandekager

Med vaniljeis, syltetøj, flødeskum og chokoladesauce.

Kr. 95,-

Créme Brûlée

Med vaniljeis og frugt.

Kr. 98,-

Friteret camembert

Med ristet brød og solbærsyltetøj.

Kr. 95,-

Børnemenu (børn under 12 år)

Kyllingespyd

Med pommes frites.

Kr. 85,-

Kyllingenuggets

Med remoulade og pommes frites

Kr. 85,-

Pastaret med kødsauce

Kr. 85,-