Påsken 2019

Påske på Hørby Færgekro 2019

Hørby Færgekros hyggelige og lyse lokaler er velegnede til arrangementer af enhver art. I påsken holder vi nogle arrangementer, hvor familien kan samles på Færgekroen. Ring på tlf. 59460131 for at reservere bord eller bestille mad ud af huset.

Søndagsbuffet - 175 kr. pr. person

Den 7.+14.+28. april har vi søndagsbuffet fra kl. 12-15. Vi sørger for et lækket påskebord og hyggelige omgivelser, så i kan påskehygge med hele familien. Børn under 12 år halv pris. Bordbestilling er nødvendigt.

Stort påske ta' selv bord - 198 kr. pr. person

Skærtorsdag, langfredag og 1.+2. påskedage har vi traditionen tro påskefrokost fra kl. 12-15. Vi har det helt store påske tag-selv-bord klar, så i kan hygge med hele familien og de andre gæster.  Børn under 12 år halv pris. Bordbestilling er nødvendigt.

Påskebuffet ud af huset - 235 kr. pr. person

Lækker påskebuffet til dig og dine gæster - fyldt med alle de traditionsrige retter.

Karrysild. Rugmelsstegte sild. Hjemmerøget laks med røræg. Meunierestegt rødspættefilet med  remoulade og citron. Ovnstegt landkylling med hjemmelavet agurksalat og rabarberkompot. USA oksecuvetter med kold kartoffelsalat. 2 slags oste med kiks, vindruer og peberfrugt. Frugtsalat.

Min. 10 personer.

Leveres uden brød, smør og fedt. Kan tilkøbes for 15 kr. pr. person.

Påskeplatte - 160 kr. pr. person

Lækker påskeplatte til dig og dine gæster.

Marinerede sild og karrysalat. 1/2 æg med rejer. Meunierestegt rødspættefilet med remoulade og citron. Gravet laks med rævesauce. Leverpostej med bacon og champignon. Mørbradbøf med bløde løg. Ost med vindruer og peberfrugt.

Leveres uden brød, smør og fedt. Kan tilkøbes for 15 kr. pr. person.