Julen 2017

Restauranten

- mere end bare en restaurant

Restauranten

Det store julebord

Fredag d. 24/11  +  1/12

Lørdag d. 25/11  +  2/12

kl. 18.00 – 01.00

Pris 350, kr. pr. couvert

Arrangementet er inkl. musik og dans. Bestil bord nu. Mulighed for overnatning m/morgenbuffet 300,- kr. pr. pers.

Adventsjulefrokost

Den 3/12  +  10/12  +  17/12

kl- 12.00 – 15.00

Kr. 190,-

Børn halv pris

Julebord 2. juledag

Stort ta´selv julebord 2. juledag fra kl. 12.00  –  15.00.

Børn under 12 år halv pris.

Bestil bord allerede nu.

Kr. 220,-

Juleaftenmenu ud af huset.

Hovedret:  Gammeldags andesteg med svesker, 1/2 æble med ribsgele´, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysauce.

Dessert:     Ris a la mande med kirsebærsauce.

Ring og bestil senest den 22/12.

Maden afhentes mellem kl. 14.00 og 15.00 den 24/12

Kr. 295,-

Carpaccio af oksemørbrad

Serveres med ruccula, høvlet parmasan og olivenolie

Kr. 100,-

Lufttørret parmaskinke på melon

Serveret med basilikum dressing og citronpeber

Kr. 85,-

Tarteletter fyldt med høns i asparges

Kr. 80,-

Rejecocktail

Serveres med sprød salat, asparges, kaviar, citron og dressing

Kr. 100,-

Stjerneskud

Dampet og stegt rødspættefilet med rejer, asparges, kaviar, citron og dressing

Kr. 100,-