Nytår

Restauranten

- mere end bare en restaurant

Restauranten

Det store julebord

Fredag d. 24/11  +  1/12

Lørdag d. 25/11  +  2/12

kl. 18.00 – 01.00

Pris 350, kr. pr. couvert

Arrangementet er inkl. musik og dans. Bestil bord nu. Mulighed for overnatning m/morgenbuffet 300,- kr. pr. pers.

Adventsjulefrokost

Den 3/12  +  10/12  +  17/12

kl- 12.00 – 15.00

Kr. 190,-

Børn halv pris

Julebord 2. juledag

Stort ta´selv julebord 2. juledag fra kl. 12.00  –  15.00.

Børn under 12 år halv pris.

Bestil bord allerede nu.

Kr. 220,-

Juleaftenmenu ud af huset.

Hovedret:  Gammeldags andesteg med svesker, 1/2 æble med ribsgele´, rødkål, brunede og hvide kartofler og andeskysauce.

Dessert:     Ris a la mande med kirsebærsauce.

Ring og bestil senest den 22/12.

Maden afhentes mellem kl. 14.00 og 15.00 den 24/12

Kr. 295,-

Julebuffet i og ud af huset min. 10 couverter.

Julebuffet 1.

Marineret sild, hjemmelavet karrysalat, varm fiskefilet m/remoulade og citron, hjemmelavet leverpostej m/champignon og bacon, mørbradbøf m/bløde løg, glaseret juleskinke m/stuvet spinat, brieost og frugtsalat m/flødeskum.

Brød, smør og fedt kan tilkøbes for kr. 15,- pr. couvert.

Kr. 200,-

Julebuffet 2.

3 slags sild, lun fiskefilet m/remoulade og citron, gravad laks m/rævesauce, glaseret skinke m/stuvet spinat, andesteg m/rødkål, frikadeller m/surt, æbleflæsk, sylte m/rødbeder og sennep, hjemmelavet leverpostej m/champignon og bacon, oste, ris a la mande m/kirsebærsauce.

Brød, smør og fedt kan tilkøbes for kr. 15,- pr. couvert.

 

 

 

Kr. 250,-

Julebuffet 3.

Marineret sild, hjemmelavet karrysild, hjemmelavet stegte sild, varm fiskefilet m/remoulade og citron, røget laks m/røræg og asparges, æbleflæsk, andesteg m/rødkål og svesker, hjemmelavet leverpostej m/champignon og bacon, sylte m/rødbeder og sennep, flæskesteg m/rødkål, medister m/rødkål, osteanretning m/3 slags oste og ris a la mande m/kirsebærsauce.

Brød, smør og fedt kan tilkøbes for kr. 15,- pr. couvert.

Kr. 280,-

Juleplatte ud af huset.

Marineret sild m/karrysalat, fiskefilet m/remoulade og citron, sylte m/rødbeder og sennep, lun leverpostej m/champignon og bacon, glaseret skinke m/stuvet spinat, andesteg m/rødkål og svesker, brieost m/ druer.

Brød, smør og fedt kan tilkøbes for kr. 15,- pr. couvert.

Kr. 175,-

Stjerneskud

Dampet og stegt rødspættefilet med rejer, asparges, kaviar, citron og dressing

Kr. 100,-