Selskabsmenu

Restauranten

- mere end bare en restaurant

Restauranten

Selskabmenu

Der tilbydes aften menu a la carte tirsdag til søndag fra kl. 18:00 – 20:30

Forretter

Til alle forretter serveres hjemmebagt flutes og smør

Kold dampet laks

Pyntet med rejer, asparges, kaviar citron og dressing.

Kr. 85,-

Fisketallerken

Varmrøget lask med tartardressing
Dampet torsk med salsadressing
Stegt rødfisk med pestodressing

Kr. 115,-

Chiligratineret Nordsølaks

Serveres med pom. duchesse og mangosauce

Kr. 95,-

Avocado med kyllingebryst

Serveres med bacon, ananas & karrydressing

Kr. 103,-

Carpaccio af oksemørbrad

Serveres med ruccula, høvlet parmasan og olivenolie

Kr. 100,-

Lufttørret parmaskinke på melon

Serveret med basilikum dressing og citronpeber

Kr. 85,-

Tarteletter fyldt med høns i asparges

Kr. 80,-

Rejecocktail

Serveres med sprød salat, asparges, kaviar, citron og dressing

Kr. 100,-

Stjerneskud

Dampet og stegt rødspættefilet med rejer, asparges, kaviar, citron og dressing

Kr. 100,-

Skaldyrsalat

Serveres på leje af frisk iceberg skåret i julienne, anrettet med rund hånd på tallerken med marineret urter, rejer, jomfruhummerhaler,
muslinger, tomat, oliven, hertil sauce vert.

Kr. 90,-

Supper

Alle supper serveres med hjemmebagt flutes og smør

Hummersuppe med hummerhaler

Kr. 100,-

Fiskesuppe med skaldyr og urter

Kr. 90,-

Fransk løgsuppe med bagt ostebrød

Kr. 100,-

Hovedretter

Svinekam med rødkål

Serveres med hvide og brunede kartofler, ½ æble med gele og skysauce

Kr. 175,-

Kalvespidsbryst

Med små kartofler, dagens garniture og kalveskysauce

Kr. 200,-

Kalvesteg

Serveres med 3 slags grøntsager, hvide kartofler og kalveskysauce

Kr. 180,-

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med waldorfsalat, surt og sødt, grøntsager, hvide og brunede kartofler og vildt sauce.

Kr. 185,-

Rosastegt kalvefilet

Serveres med grøntsager og ristede svampe, fyldt ½ bagt kartoffel med krydderurter og timianskysauce

Kr. 210,-

Gammeldags oksesteg

Serveres med ½ tomat med flødepeberrod, glasseret løg, haricot verts, surt, hvide kartofler og okseskysauce.

Kr. 185,-

Helstegt oksefilet

Serveres med grøntsager, 1 tomat med duxelles, pom. rissolé og bearnaisesauce

Kr. 210,-

Helstegt oksemørbrad

Serveres med grøntsager, pom. røsti, bønner i baconsvøb og estragonsauce med vindruer.

Kr. 250,-

Stegt kronhjortefilet

Serveres med hvidvinsporcherede pærer, ristedet svampe, små ristede sesam kartofler og vildt flødesauce.

Kr. 245,-

Desserter

Kroens desserttallerken med is, kage og frugt

Kr. 110,-

Pandekage med nøddecreme, vanilleis og skovbærbund

Kr. 80,-

Kroens hjemmelavet vanilleparfaitis med hindbærsauce og frisk frugt

Kr. 80,-

Hjemmelavet nøddekurv med is med 3 slags is og appelsinsauce.

Kr. 95,-

Hjemmelavet Rubinsteinkage

Kr. 95,-

Penna Cotta

Med årstidens bær og vanilje is.

Kr. 95,-

½ ananas med frisk frugt og råcreme

Kr. 85,-

Appelsin- eller citronfromage med flødeskum

Kr. 65,-

Pære Belle Helene med varm chokoladesauce

Kr. 80,-

Fersken Melba med varm hindbærsauce

Kr. 80,-

Kransekagestang med frugt og cremefraiche

Kr. 75,-

Hjemmelavet nougatroulade med vanilleis

Kr. 75,-

Natmad

Lille BUFFET

Bestående af rullepølse, spegepølse, lun leverpostej, små frikadeller, fransk brieost samt brød og smør.

Kr. 105,-

Lune frikadeller med kold kartoffelsalat

Serveres med surt, rugbrød og smør.

Kr. 75,-

Æggekage med bacon

Serveres med sennep, rødbeder og rugbrød.

Kr. 85,-

Diverse supper med hjemmebagt flute

Kr. 80,-

Saltsnitter, 3 stk. pr. pers.

Kr. 65,-

Kold landskinke

Serveres med med lun røræg, brieost, brød og smør.

Kr. 90,-

FROKOST BUFFET

Frokostbuffet på kroen (min. 10 personer)

Marineret sild, kryddersild, hjemmelavet gravad laks med rævesauce, lun fiskefilet med remoulade, lun ribbensteg med rødkål, hjemmelavet frikadeller med surt, mørbradbøf med bløde løg, varm tartelet med høns i asparges, osteanretning med druer og kiks. Incl. brød, smør og fedt.

(Bemærk – brød, smør og fedt følger ikke med, hvis I vælger at få det “Ud af huset”)

Kr. 245,-

"Ud af huset" pris: Kr. 219,-

Buffet 1 – serveret på kroen (min. 20 personer)

Kold dampet laks, Bellevue med flute og dressing apart.

Farseret kalkunbryst, lun rødvinsmarineret svinekam,
lun helstegt oksetyndsteg, grøntsagstærte,
waldorf- og tomatsalat, kartofler og skysauce

Frugttærte med cremefraise,
Gorgonzola og brie med druer
Incl. brød, smør.

(Bemærk der leveres ikke brød og smør med., hvis I vælger at få det “ud af huset”)

Kr. 285,-

"Ud af huset" pris: Kr. 265,-

Buffet 2 – serveret på kroen (min. 20 personer)

Laksepaté med sauce verte, rejesalat, fersk røget laks med slikasparges, kyllingsalat på rucolasalat med rød chili

Helstegt tyndsteg, lun farseret kalkunbryst, lun helstegt svinekam, lammekølle med mintgelé, grønt mixet salat med
dressing aparte, kold kartoffelsalat, pommes Anna a’la creme og skysauce.

Indbagt brie, frugttærte med creme fraise.

Incl. brød, smør.

(Bemærk der leveres ikke brød og smør med., hvis I vælger at få det “ud af huset”)

Kr. 350,-

"Ud af huset" pris: Kr. 310,-